Mijn bijzondere reis

Bijzonder hoe de schrijfster je mee weet te nemen in een hele heftige periode van haar leven zonder dat het een zwaar beladen item wordt. Het boek leest fijn weg. En hoewel er allerlei spirituele items de revue passeren, wordt het nergens zweverig, eerder praktisch. Het is een inspirerend verhaal over vertrouwen, liefde, doorzettingsvermogen én discipline. Voor een ieder mooi om te lezen maar zéker voor degenen die met deze ziekte te maken krijgen een soort “handbijbeltje”.


Dit ontroerende en persoonlijke verhaal leest dankzij de vlotte schrijfstijl ontzettend goed weg. De buitenlandse vrouw beschrijft de onschatbare waarde van de kracht van het behouden van een positieve mindset, ongeacht welke beproevingen het leven met zich meebrengt. Het heeft mij zeer diep geraakt! Zeker een aanrader.


Ik heb t boek in 1 adem uitgelezen. Tijdens het lezen ga je ook bij jezelf te rade waardoor je aan het denken gezet wordt. Dat geeft nieuwe inzichten. De buitenlandse vrouw heeft een dappere strijd geleverd samen met de natuur. Het is een ontroerend en boeiend verhaal en leest heel makkelijk. Ik wens eenieder die deze strijd voert tegen die rotziekte alle kracht toe. Dit boek zal daar zéker bij helpen.


De buitenlandse vrouw is een mooi boek. Voor mensen die ernstig ziek zijn, vrienden, familieleden maar ook als je helemaal niet in zo’n situatie zit is het een aanrader om te lezen. Het is bijzonder, dapper, puur en heel persoonlijk. Je voelt mee met de emotionele sneltrein waarin je terecht kan komen wanneer je ernstig ziek wordt. De ups en downs. Ik vind dat je het proces voelt gebeuren terwijl je verder leest.


Meteen bij de eerste bladzijde is het duidelijk in wat voor een wervelstorm de schrijfster terecht gekomen is. Het boek neemt je mee op haar reis om haar ziekte te overwinnen. Hoop en dieptepunten, positief blijven en luisteren naar je lichaam en je instinct. Lichaam en geest in balans, we roepen het allemaal. Hier een kijkje in hoe de schrijfster dit ervaart en probeert te bereiken. Ik ben heel benieuwd naar een volgend boek om te horen hoe het verder met haar gaat.


Ik heb het boek uit. En dat vind ik jammer. Het leest heel makkelijk weg. Mooi, vlot en eerlijk geschreven. Wat een strijd heeft de hoofdpersoon moeten leveren en nog. Mooi om te lezen dat ze er, ondanks een koude jeugd, zo mooi is uitgekomen met al haar positiviteit, creativiteit en spiritualiteit. Ze heeft zoveel gaven. Ook zou ik haar graag willen blijven volgen om te weten hoe zij de borstkanker overwint. Een warm boek. Een aanrader dus.


Wat een mooie manier om je strijd tegen borstkanker zo te delen met de wereld. Een inspiratiebron voor velen! De schrijfster beschrijft open, eerlijk en krachtig hoe zij vecht tegen haar ziekte. Met de liefde en steun van haar man en een onoverwinnelijk geloof in haar lichaam en kracht gaat Nynke op een positieve manier de strijd aan. Met alle ups en downs die daarbij komen kijken. Een verhaal om kracht uit te putten voor hen die eveneens geconfronteerd worden met (borst)kanker.


Met vallen en opstaan bewandelt Nynke Werkhoven een nieuw pad. Haar intuitieve wijsheid is van onschatbare waarde! Een pakkend verhaal, echt een aanrader!


Nynke, je hebt een hele reis ondergaan. Ik heb diep respect voor je. Je hebt dit boek heel mooi geschreven en het leest makkelijk weg. Ik ga je andere boek ook kopen. Ik hoop op meer boeken. Ga zo door.


De Buitenlandse vrouw: een makkelijk te lezen boek. De schrijfster durft zich kwetsbaar op te stellen. Een verhaal dat enerzijds confronterend is maar tegelijkertijd positief, een verhaal van een moedige vrouw. Een aanrader voor mensen of ze nu zelf kampen met gezondheidsproblemen of niet.


Een prachtig meeslepend moedig menselijk verhaal over de keiharde werkelijkheid van borstkanker. Ik bewonder haar wilskracht, openheid en geduld. Haar liefde voor het leven. Het zoeken naar de juiste weg van genezing is inspirerend. Het boek De Buitenlandse Vrouw is zeker een aanrader en een verrijking in mijn boekenkast.


Het boeit vanaf blz 1, Leest makkelijk en zet me aan het denken. Hoe belangrijk een sterke wil, geest en levensstijl kan zijn als je in de ergste rollercoaster van het leven terecht komt. Samen met de liefde van het gezin ben je gelukkig door deze periode heen gekomen. Ik hoop dat je 100 wordt zodat je nog veel mooie boeken kunt schrijven.


Wat een verhaal. Adembenemd geschreven over een ingrijpend deel van haar leven. Echt de moeite waard om te lezen.


Persoonlijk en inspirerend verhaal. Leest als een trein.


Liefde ben je daar, altijd al

Een lezer over beide boeken:


Het zijn meer dan prachtige boeken. Fenomenaal knap geschreven, oprecht, integer en moedig. Het geeft een kijkje in energievelden, ook hoe de schrijfster haar innerlijke kompas en stem beluistert en volgt. Vol vertrouwen ondanks onzekerheid en donkere wolken. Een boek dat het alledaagse overstijgt en dimensies van liefde en wijsheid wekt.


Lezers over De andere Maria:


De manier waarop dit boek tot stand is gekomen vind ik al héél bijzonder. Het is zo mooi geschreven, de hartstocht spat van het papier, zo’n liefde wil ik ook! Maar daarbij ook de boodschappen aan de lezer/mensheid. Mooi dat reïncarnatie zo als vanzelfsprekend door het hele verhaal loopt. Een echte aanrader!


Samen dragen we zorg voor elkaars welzijn, bestemming en ziel voor de natuur, de spirits en het werk, een prachtig boek, een echte aanrader!


De andere Maria is een roman die mij raakt. Ik heb het in 1 keer uitgelezen en voel herkenning als vrouw. Een boek om nog eens te lezen en te kijken of het dan weer anders ervaren wordt .. dat vermoeden heb ik.


Een makkelijk te lezen boek dat je in 1x uit wil lezen. Goed geschreven verhaal over kracht van vrouwen en over hoe liefde verbindt. Ik ben begonnen en niet gestopt met lezen tot ik het uit had. Dit smaakt naar meer.


Wat een mooi en pakkend verhaal. Vol liefde, kracht en moed. Opstaan en weer doorgaan. Vanuit het hart geschreven. Ik heb het dan ook achter elkaar doorgelezen en wat was het jammer dat ik het uit had. Ik ga meer van deze schrijfster lezen.


Goed geschreven boek. Mooi verhaal. Het leest heel makkelijk weg en je blijft er in lezen. Ik heb het boek achter elkaar uitgelezen. Zeker een aanrader!


Meeslepend en erg beeldend geschreven.
Dit boek lees je in 1 keer uit!